14 August 2007

Vinil at last!










Niste cercei pe care de multa vreme mi-i doream si un inel foarte dragut. Si o buburuza pandantiv deocamdata lasata sa mai zboare libera. Ah, era sa uit de pandantivul pe care l-am facut pentru cercei. Daca va place ceva din ce am facut azi, let me know si o sa mai fac cateva. Dar pana in octombrie, dupa cum stiti deja, nu se mai poate face nimic, doar cateva coliere. Oricum, ce ati rezervat o sa ajunga la voi la inceputul lunii octombrie, iar tot din acea perioada, produsele vor ajunge mult mai repede la voi, in cel mult 2 zile.


10 comments:

Unknown said...

Hey! Mersi pt comment, ma bucur cand intalnesc si alti iubitori pentru frumos, mai ales cand avem puncte in comun: iubim si creem bijuterii :) ...spor la treaba in continuare!

Funky Monkey Accessories said...

Multumesc! Spor la treaba si tie! :D

Cristina Kittn said...

sunt foarte dragute, as always! We want more!

verde ursuz said...

Soon, very soon... :D

Cinnamon said...

Draguti cerceii in forma de vinil discs (mie a asta imi seamana). Si cred ca imi doresc de 100 de ani cercei cu buburuze....

Funky Monkey Accessories said...

Da, cerceii asta sunt... discuri de vinil! si am mai facut si un pandantiv la fel si buburuza e tot pandantiv, insa a fost deja rezervata. Daca vrei in octombrie o sa-ti fac o pereche de buburuze-cercei. Pana atunci nu pot deoarece nu mai am de unde sa imi procur materialele necesare.

Diana @ So Fash'on said...

ce tare! imi aduce aminte de placile de vinil ale tatalui meu cu Pink Floyd!

Funky Monkey Accessories said...

glad you like'em!

ionuca said...

Uhm, eu vreau sa laud inelul! :D Se poate face comanda? Nu conteaza cat trebuie sa astept :D

Funky Monkey Accessories said...

Da, se poate face comanda, dar daca vrei inel trebuie sa iti iau masura sau sa astepti pana in octombrie cand voi face mai multe inele si o sa poti sa iti alegi in functie de dimensiuni si model. Pentru mai multe detalii, ma poti contacta pe mess. Id-ul meu este: antitrust_anti