20 October 2007

My Grandma's Backyard!





In data de 28 octombrie, intre orele 12 si 18, in La Scena are loc “My Grandma’s Backyard” un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.

In cadrul acestui eveniment, peste 15 tineri artisti vor oferi spre vanzare obiecte art-deco, haine, gentute, portofele, pantofi, toate unicat si tablouri.
Muzica live de calitate nu va lipsi nici ea. Udriste Nasturel, un grup compus din 3 baieti pasionati, Dinu – clape, sample-uri si percutie, Andrei – chitara electrica, Emil – flaut si vocal, va acompania ostilitatile de duminica.
Un colt vesel, de care va fi responsabila Alexandra aka Lucuchen, asteapta toate domnisoarele care doresc sa fie machiate, intr-un stil cat mai funky si original.
Si sa nu uitam surpriza evenimentului, un fashion show inedit semnat Ancient Future, care isi doreste sa implice cat mai mult publicul prezent.



Locatie: La Scena - intersectie blvd. Corneliu Coposu cu str. MantuleasaOrganizare: Trinnie & La ScenaData: duminica, 28 octombrie, intre 12-18Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie

2 comments:

Cinnamon said...

Oooo..foarte tare si original! Sper sa reusesc sa ajung si eu :)

Funky Monkey Accessories said...

Si eu sper sa vii! O sa fie ceva cat se poate de frumos! :D